Ally Green I aksjon for gamleklubben Sydney FC

VINGBACK FRA «DOWN UNDER» KLAR FOR VÅLERENGA

Australske Ally Green (23) har signert en kontrakt ut sommeren 2023.

Vingbacken kommer nylig fra Sydney FC som ble Australske mestere i W-League.

Der har Ally fått gode skussmål for å ha bidratt sterkt til bøtteløftingen.

– Vi har «scouta» henne en stund og vi har helt klart fått et godt inntrykk. I Ally får vi en energisk og hardtarbeidende vingback som er god med begge bein, og som også kan plukke målpoeng. Hun havnet på årets lag (stemt frem av spillerne) i ligaen og omtales som en av de viktigste bidragsyterne til Sydneys ligatittel. Nå er hun også tatt ut på landslaget til New Zealand. Ally vil utvilsomt gi oss flere strenger å spille utover våren og sommeren, forteller sportssjef Eli Landsem.

Landslagsspiller

Ally er født og oppvokst i Australia og har flere kamper for yngres landslag, men valgte til slutt å spille for sin mors fødeland som er New Zealand.

Nå venter et 10-dager langt landslagsopphold før nyervervelsen setter kursen for Oslo.

– Jeg er veldig fornøyd med å signere for Vålerenga Fotball. Å spille i utlandet, og spesielt i den norske ligaen er noe jeg alltid har drømt om. Jeg ønsker å utvikle meg som spiller, og ser frem til å lære en ny spillestil. Jeg har hørt utelukkende positive ting om Oslo, og klubbens fasiliteter virker fantastiske. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og å møte laget. Forhåpentligvis kan jeg hjelpe laget med å oppnå suksess og vinne troféer, forteller Green.

På spørsmål om hvordan hun vil beskrive seg selv som spiller svarer hun følgende:

– Jeg vil beskrive meg selv som en hardtarbeidende og motivert fotballspiller som gir alt jeg har på banen. Jeg har stor løpskraft og liker å bli med i angrep. Som person så prøver jeg å bringe positiv energi inn i en gruppe, og ønsker alltid å hjelpe lagkameratene mine, både på, og utenfor banen.

Annonse fra Toppserien: