Videre i NM!

Vi vinner 0-4 på Tørteberg.

Kampen mot starta med at debutant Nora Grebstad holdt på å score etter bare to minutter! Etter 15 minutter er vi igjen nære etter at Janni Thomsen drar av backen og slår hardt inn mot første stolpe, Sævik står der og bredsider ballen i nettveggen.

Etter 23 minutter tar vi ledelsen.

Først er det Sævik som drar av to spillere mens hun beveger seg ut mot cornerflagget. Etterhvert får hun snudd seg, spiller vegg med Godø før hun til slutt finner Bjelde som avslutter kontant i lengste fra 11-12 meter.

Sævik nære ved å doble ledelsen to minutter senere. Hun går hele veien fra midtbanen, drar av 5 spillere og runder keeper, men siste touchet blir for langt. Ikke lenge etterpå får hun scoringen sin.

Mariela Bingen vinner ballen på midten og spiller gjennom Sævik som gjør ingen feil alene med keeper! Setter ballen lekker i venstre hjørnet.

Etter 72 minutter scorer debutant Nora Jacklyn Grebstad (født i 2007), scoringen er en lekker lobb fra skrått hold som går i bue over keeper og i nettet.

Kampens siste scoring kommer like før slutt og det er Tuva Espås som gjør det! Først er det Lina Klech som slår en fantastisk crosser til Grebstad, hun spiller ballen på et touch inn til Espås som får en enkel jobb med å plassere ballen inn i et åpent mål.