Toppseriekamp i fotball mellom Vålerenga og LSK på Intility Arena onsdag 3. mai 2023. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

TUR TIL LSK-HALLEN PÅ FREDAG

På fredag møter vi rivalen fra bygda.

LSK-Kvinner venter på motsatt banehalvdel når vi skal spille vår fjerde treningskamp for året.

Vi starta sesongoppkjøringen med en 3×30 minutters kamp mot Lyn, det oppgjøret endte 2-2 etter scoringer av Olaug Tvedten og Tuva Espås. Deretter møtte vi fjorårets seriemester i Sverige: Hammarby.

Kampen mot «Bajen» var en jevnspilt affære som til slutt endte 1-1 etter at Sædis Heidarsdottir utlignet på slutten av kampen.

Forrige uke møtte vi Linköping, laget som endte kun tre poeng bak nevnte Hammarby sist sesong. Dette var en kamp vi dominerte gjennom samtlige 90 minutter og scora hele fem mål. Olaug Tvedten, Thea Bjelde, Janni Thomsen, Emma Godø og Karina Sævik scora målene.

Fredag kl. 12 er altså tidspunkt for vår neste match, borte mot LSK-Kvinner i LSK-hallen.

Det er fri inngang, og kampen strømmes via Romerriket-blad.