Toppseriekamp i fotball mellom Vålerenga og Stabæk på Intility Arena i Oslo /Monday/ 21. /March/ 2022. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

TRENINGSKAMP MOT STABÆK

På lørdag kl. 15 spiller vi årets første treningskamp på Intility Arena.

Vi møter laget som endte på 4. plass i fjorårets sesong etter å ha tatt null poeng i sluttspillet.

Bærumsklubben har før årets sesong ansatt Petter Belsvik som hovedtrener, og har så langt spilt fem treningskamper i pre-season. Det har endt med tre seiere, en uavgjort og et tap.

Den siste kampen ble spilt mot Lillestrøm i Marbella, en kamp der Stabæk var svært gode i første omgang, og ledet 2-0. I 2. omgang justerte Lillestrøm taktikken som gjorde at Stabæk ikke fikk satt sitt høye press slik som i første omgang, og de tillot LSK til å komme til flere innlegg-situasjoner. Det første til at de slapp i hele tre mål, og tapte kampen.

Vår siste treningskamp ble spilt sist søndag, og endte med 3-3 mot Rosenborg i Steinkjer.

Vi åpner inngang nr. 1, 30 minutter før kampstart.