230415 Nils Lexerød, head coach of Vålerenga, during the Toppserien football match between Vålerenga and Avaldsnes on April 15, 2023 in Oslo. Photo: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0438

TRENINGSKAMP MOT FORTUNA HJØRRING

På lørdag kl. 16.30 møter vi danske Fortuna Hjørring.

Kampen spilles på KFUM Arena.

Laget fra Jylland, er med sine 11 seriemesterskap den nest-mest vinnende klubben i dansk eliteserie. Sist sesong endte de på 4. plass i serien.

For vår del blir dette vår femte treningskamp.

Vi starta sesongoppkjøringen med en 3×30 minutters kamp mot Lyn, det oppgjøret endte 2-2 etter scoringer av Olaug Tvedten og Tuva Espås. Deretter møtte vi fjorårets seriemester i Sverige: Hammarby.

Kampen mot «Bajen» var en jevnspilt affære som til slutt endte 1-1 etter at Sædis Heidarsdottir utlignet på slutten av kampen.

For noen uker siden spilte vi mot Linköping, laget som endte kun tre poeng bak nevnte Hammarby sist sesong. Dette var en kamp vi dominerte gjennom samtlige 90 minutter og scora hele fem mål. Olaug Tvedten, Thea Bjelde, Janni Thomsen, Emma Godø og Karina Sævik scora målene.

Fredag 16. februar slo vi LSK 1-2 på bortebane, etter mål av Emma Godø og Janni Thomsen.