220418 Dejana Stefanovic of Vålerenga during the Toppserien football match between Arna-Bjørnar and Vålerenga on April 18, 2022 in Arna. Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

SURT TAP I TRONDHEIM

En kamp vi fort kunne kommet seirende ut av.

Det var en jevn kamp de første 10 minuttene før Rosenborg tok mer over. Det resulterte i 2 scoringer på 7 minutter, der vi glipper på markering i feltet.

Etter halvtimen var spilt kom vi mer inn i kampen og får en scoring, det er Janni Thomsen sin corner som skrur hele veien inn i nettet.

Starten av 2. omgang er ganske lik den første, før vi begynner å presse. Etter 60 minutter utligner vi til 2-2.

Det er Thea Bjelde som stikker inn mellom midtstopper og back, hun slår hardt inn på Sævik som avslutter i en Rosenborg spiller, ballen går ut til Bjelde som klinker til på direkte fra skrått hold.

Et par minutter senere er Elise Thorsnes svært nære ved å sende oss i ledelsen, avslutningen hennes går i stolpen før den triller langs streken. 4 minutter senere scorer Rosenborg på corner.

Rosenborg blir utsatt for et voldsomt Vålerenga-press de siste 10, Dejana Stefanovic er svært nære scoring, men ballen går ikke vår vei. Det ender med 3-2 tap i Trondheim.