Storseier over Arna/Bjørnar

6-0 seier på hjemmebane.

Vi kom til kampens første mulighet etter bare tre minutter. Kombinerer fint ute til høyre, før Godø slår mot Tvedten ved straffemerket. Vår nummer ti er hardt presset og avslutningen går langt over mål.

Etter ni minutter kom scoringen, og det er Sara Hørte på hodet! Midtstopperen scorer sitt første mål i den kongeblå drakta med et vakkert hodestøt.

Ett minutt senere er det Olaug Tvedten som chipper ballen elegant over keeper! Scoringen kommer etter et horribelt utspark fra keeper som ender rett i beina til Tvedten som gjør ingen feil foran kassa.

Det var et Vålerenga-lag som hadde full kontroll på kampen hele veien. Vi tar oss god tid med ballen og bygger opp lange angrep der Tvedten og Godø ofte blir spilt fri mellomrommet mellom forsvar og midtbane. 3-0 kommer like før pause etter lekkert fotarbeid av Stine Brekken inne i boks før hun plasserer ballen i krysset med venstrefoten!

I andre omgang tar det bare et par minutter før Olaug Tvedten sklir inn sitt andre for dage! Hun får en litt langt touch og avslutningen blir en blanding av skudd og sklitakling, ballen triller inn i lengste hjørnet, helt ute ved stolpen.

Midtbanespilleren får sitt hattrick, og det kan virkelig ikke gjøres bedre når hun klinker ballen opp i krysset!

Tuva Espås scorer kampens siste. Hun har vært nære flere ganger i løpet av kampen og truffet metallet to ganger, nå satt den etter et herlig hodestøt!

Vi vinner 6-0 og ser frem til neste kamp som spilles allerede på tirsdag, da er det nemlig kvartfinale i cupen på Nadderud!

Helt til slutt gratulerer vi Tomine Enger som fikk sin Vålerenga-debut i dag da hun ble byttet inn etter 62 minutter.