Fornøyd gjeng i garderoben etter kamp

STORSEIER I CUPEN

Andre runde i NM ble spilt på Fart Stadion.

Det ble aldri noe spenning i kampen, Vålerenga var påskrudd fra start og scoret etter bare 2 minutter. Olaug Tvedten får avslutte ikke en, men to ganger innenfor Fart sin 16-meter og da må det jo bli mål. Deretter ser det tidvis ut som en håndballkamp der Enga har mye ball og kommer til avslutning på avslutning. Elise Thorsnes scorer Vålerengas mål nummer to etter 39 minutter. 0-2 til pause.

Andre omgang starter slik som den første med en tidlig Vålerenga scoring, Dejana Stefanovic scorer etter litt «klabb og babb» i feltet to minutter inn i omgangen. Deretter scorer Olaug Tvedten sitt andre for dagen, det er en perlescoring der hun smeller til fra utenfor 16-meteren og ballen går rett i krysset! Elise Thorsnes scorer sitt andre for kvelden 12 minutter senere, også en fin avslutning fra distanse.

Etter 75 minutter scorer Agnete Nielsen etter to gode touch innenfor 16-metern, før Thea Bjelde får drømmetreff, først med høyre, så med venstre tre minutter senere. To herlige scoringer av Bjelde.

Kampens siste scoring kommer etter 88 minutter, målscorer er Elise Thorsnes som da også fullfører sitt hattrick.

Neste kamp spilles på søndag, hjemme mot Arna-Bjørnar.