Stine Brekken ut 2027

19-åringen har forlenget kontrakten med Vålerenga!

Stine Brekken signerte for Vålerenga vinteren 2021, og flyttet til Oslo sommeren samme år. 22. Juni 2021 debuterte hun mot Arna-Bjørnar. Til tross for sin unge alder har 19-åringen allerede spilt 88 offisielle A-lagskamper for Vålerenga.

I år har hun startet 17 av 20 seriekamper og per dags dato står hun med 4 scoringer og 3 målgivende fra sin sentrale midtbaneposisjon.

Sportssjef Steinar Pedersen forteller at midtbanespilleren har tatt store seg de siste årene.

- Vi er svært glade for at Stine har valgt å fortsette utviklingen sin her hos oss. Siden hun kom til klubben som 16-åring, har hun gått gradene og hele tiden jobbet målrettet for å ta nye steg. Vi har hele tiden hatt tro på at hun skulle ta de nødvendige stegene for å få gjennombruddet sitt, og har gjennom 2024 hatt ytterligere framgang etter noen tøffe sesonger. Hun har imponert med sin tålmodighet og dedikasjon til stadig å utfordre seg selv. Stine har også vært en viktig bidragsyter til lagets gode prestasjoner så langt i år, og vi ser virkelig fram til tre nye år med henne i VIF-drakta, forteller Pedersen.

Hovedpersonen selv er godt fornøyd med å ha forlenget kontrakten.

- Det føles veldig godt å signere en ny kontrakt med Vålerenga. Jeg trives veldig godt med jentene og gleder meg til å fortsette hverdagen med dem. Jeg ser frem til å utvikle meg videre som spiller og har veldig stor tro på gruppa og klubben, og at vi kan nå målene vi har satt oss, forteller Stine Brekken.

Annonse fra Toppserien: