230205 Stine Ballisager Pedersen of Vålerenga celebrate scoring 3-1 during the Friendly match between Vålerenga and Hammarby on February 5, 2023 in Sotogrande. Photo: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / kod MA / MA0402

STERK SEIER OVER HAMMARBY

En svært tøff kamp i Spania.

Vi tok ledelsen etter kun seks minutter.

Et innlegg fra Janni Thomsen finner Olaug Tvedten på bakerste stolpe, som igjen sendes fint videre til Sævik som kommer på løp og setter ballen i mål fra fem meter.

– Det var deilig. Det er viktig å få det første målet i en litt vanskelig omgang med motvind og lite spill. Man merker at det blir mye fysisk og løp når man har vinden i mot. Men det er ekstra kjekt å møte lag vi ikke har i Toppserien. Det er litt mer usikkert og vi kjenner ikke til spillestilen, så det gir en ekstra utfordring, sier Sævik etter kampen.

Etter dette tar Hammarby mer over, og vi må forsvare oss mye. Vi er gode til å stå i mot på dødball, og sørger for at de ikke kommer til de store mulighetene, men rett før første omgang er ferdig scorer Hammarby på et fantastisk langskudd fra tjuefem meter.

I det 73. spilleminuttet slår Thea Bjelde et frispark inn i boksen og Ylinn Tennebø er på bakerste stolpe til akkurat riktig tid. Bare et par minutter etter er det igjen Bjelde som fyrer av corner. Denne gangen er det Ingibjörg Sigurdardottir som setter den.

Resultatet blir til slutt 3-1.