231205 Sarah Puntigam of Austria and Karina Sævik of Norway during the UEFA Women’s Nations League football match between Austria and Norway on December 5, 2023 in Sankt Pölten. Photo: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0568

SLIK HAR DET GÅTT PÅ SAMLING

Flere av våre spillere har gjort sakene sine bra på landslagssamling.

Norge hadde Karina Sævik, Thea Bjelde og Guro Pettersen i troppen til kampene mot Portugal og Østerrike. Thea Bjelde startet og Karina Sævik kom inn til 2. omgang i Norges 4-0 seier over Portugal. Både Bjelde og Sævik starta mot Østerrike, sistnevnte scora Norges eneste mål i bortekampen som endte med 2-1 tap. Bjelde spilte en omgang.

Janni Thomsen kom inn etter 11 minutter da Danmark tapte 3-0 mot Tyskland og starta kampen mot Island som også endte med tap for danskene (1-0).

Ingibjorg Sigurdardottir var tatt ut i troppen til Island og starta både kampen mot Danmark og mot Wales. Kampen mot Wales endte med 1-2 seier på bortebane.

Selma Pettersen og U23 slo Portugal 4-0 og vår nummer 5 starta kampen! Detter fulgte Norge opp med 4-2-seier over Frankrike i årets siste landskamp.

Ane Jørgensen og U19 har spilt tre kamper. Det ble 1-0 tap mot Finland, da kom Jørgensen innpå etterhvert. Så starta hun de to neste, det endte med 4-0 tap mot Tyskland og 8-0 seier over Israel.