SKUFFENDE KAMP MOT AVALDSNES

En tung dag på jobb.

Vi startet kampen med en noe annerledes midtbanetrio i dag. Vickius var anker, foran henne startet Brekken og Pechersky. Thea Bjelde var flyttet ut på venstre vingback og Olaug Tvedten startet som spiss sammen med Karina Sævik.

Rapporter om mye vind på Karmøy. Dette, kombinert med en «småseig» gressbane er nok en del av årsaken til at det gikk tregt de første ti minuttene.

Vår første sjanse kommer etter fjorten minutter og det er Janni Thomsen prøver seg på frispark fra 40 meter! Det må være et av årets hardeste skudd, keeper har ikke kontroll og får slått ut til corner. Scoringen kommer noen minutter senere.

Sævik dribler seg forbi forsvaret og legger inn fra venstre. Keeper Daugherty fanger ballen, men gir retur. Den går rett i midtstopper Susan Duah som setter ballen i eget nett fra kort hold.

Etter 26 minutter er laget fra Karmøy farlig frempå da de er nære ved å få tak i et dårlig Vålerenga-tilbakespill. Guro Pettersen var heldigvis våken. Kjapt ute og taklet spissen i det hun prøvde å snappe med seg ballen!

Vi går inn til pause med fortjent ledelse, men vi har heller ikke skapt alt for mange målsjanser denne omgangen. Laget til Riise er gode til å forsvare seg og vi spiller tregere enn vanlig.

I 2. omgang gjør vi et bytte fra start, Vickius ut og Tennebø inn. Thea Bjelde flyttes inn på midtbanen.

Avaldsnes utligner etter 64 minutter etter en god bevegelse av spiss Hovmark som gjør at hun får plass til å heade i lengste etter et bra innlegg.

Vi får virkelig ikke til det vi prøver på og sliter med å komme muligheter etter Avaldsnes sin scoring, trenerteamet gjør derfor flere bytter for forsøke å endre kampbildet. Det funker til en viss grad og Tennebø som flyttes inn på midtbanen gir laget energi, men det er ikke nok.

Vi skaper for lite og kommer ikke til en ordentlig mulighet til å score seiersmålet. Derfor blir det ikke fler scoringer og sluttresultatet blir 1-1 mot tabelljumboen.