Toppseriekamp i fotball mellom Vålerenga og Arna/Bjørnar på Intility Arena i Oslo søndag 22. mai 2022. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

SERIEÅPNING MOT ARNA-BJØRNAR

På lørdag kl. 16.45 braker det løs!

Vi møter laget fra Arna i Bergen som i fjor endte på 8. plass i grunnspillet, og på 2. plass i sluttspillet.

Her snakker vi altså ikke om topp-4 sluttspillet som vi var en del av, men Toppseriens andre sluttspill, der 5. til 10 plass i Toppserien spilte en serie sammen med 1. og 2. plass i 1. divisjon.

Dette oppsettet slipper vi å tenke på i år, da vi nå spiller trippel-serie. Her møtes alle lag innbyrdes tre ganger, og antall serierunder økes fra 18 til 27. 

Fjorårets to oppgjør mot Arna-Bjørnar endte begge med seier, vi vant hele 9-1 hjemme og kan kampen på bortebane endte med tremålsseier.

En sterk pre-season

Sesongoppkjøringen vår startet med tre strake seiere over Røa, Hammarby og Häcken, deretter spilte vi 0-0 mot Fortuna Hjørring, 1-1 mot Brann i Marbella, 3-3 mot Rosenborg og vant overbevisende over Stabæk sist lørdag.

Det har vært et bevisst valg fra trenerteamet og spille mange kamper mot tøff motstand i løpet av pre-season, for å blir best mulig rustet til en tøff sesong, der vi i tillegg til serie og cup, skal spille Champions League-kvalik.

Det er altså et Vålerenga-lag som er godt forberedt og klare til kamp!

Billetter til kampen finner du her!

Kjøp sesongkort her!

Benytt inngang 10, dørene åpner en time før kampstart.

Kampen sendes på NRK1.

Annonse fra Toppserien: