SEIER OVER RØA

Det er stor avstand mellom lagene på tabellen, og det vistes også på banen.

Vålerenga var svært nære scoring etter bare 2 minutter da Elise Thorsnes kommer alene med keeper, uheldigvis går avslutningen over mål. Tilnærmet samme scenario skjer 2 minutter senere, med samme resultat.

Etter 20 minutter kommer Vålerengas første scoring. Stine Brekken mottar ballen i mellomrommet før hun lobber Nilsen gjennom ute til høyre. Hun kjører en skuddfinte før hun trekker seg inn i banen og skyter med venstrefoten, rett i blokka. Ballen spretter ut i feltet igjen, og der dukker Brekken opp og setter ballen under Sævik og i mål!

Etter 32 minutter scorer Stine Brekken igjen, og for et mål det var! Janni Thomsen har ballen ute på sin høyrekant, hun svinger inn et godt og hardt innlegg og i feltet kommer Brekken i stor fart og header ballen kontant i mål.

Rett før pause kommer omgangens siste, og det er storscorer Elise Thorsnes sin tur til å finne nettet. Etter å ha mottatt ballen fra Stine Brekken dribler hun seg forbi to motstandere og kommer seg inn i feltet, før hun skyter med venstre forbi keeper og inn i lengste!

Vålerenga går til pause med 0-3 ledelse, etter å ha dominert banespillet mot et Røa-lag som spiller svært tøft, og som fort kunne endt opp med et rødt kort da Agnete Nielsen ble felt av bakerste spiller.

I andre omgang gjør begge lag hele 5 bytter hver, uten at det forandrer kampbildet nevneverdig. Brekken er svært nære å få sitt hattrick når hun smeller ballen opp i tverrhengeren. Elise Thorsnes scorer sitt andre for kvelden etter 61 minutter. Thomsen slår et godt innlegg som Thorsnes header enkelt forbi keeper fra koss hold. Hun har nå scora 196 mål i Toppserien.

17 år gamle Stine Brekken endte opp med 2 mål og en assist i dagens kamp:

– Det var gøy, vi gjorde en god kamp og hadde bra kontroll fra start. Kult å få scora både med beina og hodet, forteller Stine.

I neste uke skal det spilles to kamper, først møter vi Amazon-Grimstad borte i cupen på onsdag, så Rosenborg borte på lørdag.