230202 Vålerengas Stine Nybø Brekken jublar efter 1-0 under träningsmatchen i fotboll mellan Vålerenga och Häcken den 2 februari 2023 i Estepona. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / kod MA / MA0394

SEIER OVER HÄCKEN

Endelig klarte vi å slå laget fra Gøteborg.

Det var en kamp som startet med høy intensitet, og etter åtte minutter tar vi ledelsen. Linn Vickius vinner ballen høyt i banen, hun spiller opp til Thorsnes som spiller til Brekken. 18-åringen legger til rette og fyrer fra 20 meter, ballen ender opp i venstre kryss, utagbart for keeper.

Etter dette fortsatte vi å «mate på». Sigurdardottir høyt i banen etter elleve minutter, og blir igjen oppe mens ballen blir spilt ut til Janni Thomsen. Thomsen slår inn, ballen ender opp hos Tennebø som skyter, skuddet blir blokkert og da får Sigurdardottir muligheten på en retur fra 16-metern. Hun klinker ballen ned i høyre hjørne, og dobler med det ledelsen.

Rundt ti minutter senere scorer islendingen sitt andre. Sævik får et fortjent frispark, det blir slått av Janni Thomsen og inne i feltet venter Sigurdardottir som sklir ballen inn i mål.

Deretter får Häcken en redusering etter en hurtig kontring, og vi går inn i pause med stillingen 3-1. Det blir også sluttresultatet.