Seier i toppkampen

Vi vinner 3-1 over Rosenborg.

Det tar bare fire minutter før vi tar ledelsen! Det hele starter med en corner der Hørte får hodet på ballen, men ikke nok kontakt så ballen er på vei ut mot dødlinja. Sævik holder den i spill og slår inn på nytt, og inne i feltet er Thorsnes best! Midtstopperen/spissen stanger ballen i mål. Vålerenga dominerer hele omgangen. Det står hele 6-0 på antall hjørnespark etter det første kvarteret, som sier det meste.

Rosenborg kommer på en sjelden visit fremover og får straffe etter at Hørte er uheldig i egen boks. Straffen setter de sikkert.

Like etter er det en ganske stor sjanse for Emma Godø. Tvedten slår en fin stikker og angrepsspilleren triller ballen utenfor rett foran nesa på keeper og den ender like utenfor mål.

Etter 28 minutter tar vi igjen ledelsen.

Fantastisk Vålerenga-spill med fine kombinasjoner i boks før Tvedten til slutt spiller ballen ut til Bjelde som står klar like utenfor 16-meteren. Midtbanespilleren gjør som hun har gjort mange ganger tidligere og klinker til med strak vrist og ballen ender i kassa.

Vi får en kjempesjempesjanse etter at RBK mister ballen i bakre rekker noen minutter senere. Rosenborg mister ballen langt inn på egen halvdel. Ballen ender hos Godø som spiller Sævik fri til å avslutte fra 6 meter, men en RBK-spiller får blokkert i siste liten.

Thomsen og Bjelde er begge nære ved å øke ledelsen, og like før pause får vi vårt tredje for dagen

Thomsen settes opp på egen halvdel og backen stormer fremover i banen. Deretter slipper hun ballen elegant gjennom til Sævik som har stormet inn i bakrom. I det dødlinja melder sin ankomst velger Sævik å slå ballen 45 grader ut til Tvedten som bredsider ballen i nota!

I 2. omgang er vi fortsatt det beste laget, og kontrollerer seieren inn.