Seier i Romania!

Vi vinner på en tøff dag og er videre til Champions League play-off.

Det var en slurvete start fra begge lag, Farul slo mye feilpasninger som vi ikke klarte å utnytte, og det tok litt tid for oss å komme ordentlig i gang.

Sævik spilt gjennom i bakrom etter syv minutter og kommer til en fin avslutningsmulighet, men hun velger å sentre inn i banen. Etter 14 minutter tar Farul ledelsen ut av ingenting:

Det slås en høy ball, rett frem opp mot 16-meteren, og Farul-spilleren forlenger ballen med hodet ballen i perfekt bue fra 16-meterstreken og over en utspilt Enblom som slenger seg bakover i målet til ingen nytte.

Etter 21 minutter får vi vår Vi får vår første avslutning på mål. Tvedten spiller inn til Sævik som får avsluttet inne i 16-meteren. Hun prøver å breiside den inn i nærmeste, men keeper har god kontroll.

Etter 29 minutter blir vondt verre da Selma Pettersen får rødt kort. Hun river ned angrepsspilleren som er på vei alene mot keeper etter å ha mistet ballen i forsvar.

Vi får egentlig ikke til å skape noe som helst etter utvisningen, frem til det 45. minutt:

Elise Thorsnes er akrobatisk i det hun slenger seg bakover i blinde, og på en "halvbrasse" setter ballen i mål. Det heler starter med en corner fra Olaug Tvedten, hvor Sara Hørte krangler ballen videre til Thorsnes som får satt ballen i mål via tverrliggeren. Ballen er så vidt over linja!

I 2. omgang er det vi som skaper mest til tross for en spiller mindre på banen. Vi scorer to ganger i løpet av omgangen, først er det Thomsen med et sikkerlig kremmerhus to minutter inn i 2. omgang!

Kapteinen plukker opp en dårlig klarering og får avslutte med venstrefoten fra 16-meterstreken. Hun skrur ballen rundt keeper som er etter ballen og den ender oppe ved lengste kryss.

I det 77. minutt klarer Karina Sævik og krige inn 3-1 etter å ha tatt med seg ballen 30-40 meter med en Farul spiller på slep.

Vi vinner 3-1 og skal spille play-off. Trekningen finner sted allerede på mandag.