SEIER OVER LYN!

Nok en gang viser vi hvem som er best i by`n.

Vi var påskrudde fra start og kom til vår første mulighet etter bare 6 minutter da Janni Thomsen blir spilt fri, 6 minutter senere kommer Sævik til en god mulighet etter et soloraid.

Scoringen kom etter 21 minutter, Janni Thomsen dytter ballen til Dejana Stefanovic som fra 18-19 meter fyrer ballen utagbart ned i det ene hjørnet!

Scoring nummer 2 kommer ikke lenge etter, Karina Sævik markerer seg i sin første hjemmekamp med en strøken pasning gjennom feltet til Olaug Tvedten som banker kula i kassa fra 8-9 meters hold.

Det kunne fort ha stått både 3 og 4-0 til pause. Karina Sævik traff metallet og kunne fort å scora 2, Stefanovic var nære ved å sette sitt andre etter innlegg.

I andre omgang ble det ikke flere mål, men det sto ikke på sjansene. Malin Sunde scora men målet ble annullert for (en noe tvilsom) frispark-situasjon i forkant. Thorsnes og Lillegård var nære ved flere anledninger.

Det endte til slutt med en overlegen 2-0 seier.

«I oslo by…»

Vålerenga stilte med følgende lag: Tompkins, Sunde, Ballisager, Sigurdardottir, Tomter (Ally Green 61`), Thomsen, Stefanovic, Bjelde (Ylinn Tennebø 61`), Tvedten (Brekken 69`), Sævik (Nielsen 69`), Thorsnes (Lillegård 84`).