POENGDELING MOT BRANN

Det var vi som åpna best.

Etter kun to minutter har vi et vakkert angrep der vi har minst 10 trekk i laget før Rogic nesten kommer alene med keeper, kun en bra involvering av Branns midtstopper hindrer en stor mulighet.

Kampen første ordentlige mulighet kommer etter hjørnespark. Sævik får stå helt alene ved bakerste stolpe og skal bare bredside den i mål, men dessverre går den en meter over.

Vi var klart best de første 10, deretter ble det «stillingskrig» der begge lag ventet på at motstander skulle gjøre feil. Vi presset høyt mens Brann var gode i frispillingen.

Etter 38 minutter tok Brann ledelsen.

Skuddet fra 14 meter går via Kovacs som kaster seg inn for å blokkere, ballen forandrer derfor retning og faller ned i lengste hjørne. Like før pause er det mange på tribunen som mener Vålerenga bør få straffespark når Rogic blir felt i boks, men dommer er uening. 0-1 til pause.

Ut til 2. omgang gjør vi et bytte, Tennebø går ut og Janni Thomsen kommer inn til sin første kamp siden 6. september.

Det var en svært jevnspilt omgang. Vi har mest ball, men skaper ikke noe særlig med unntak av et par dødballer. Etter hvert blir Sævik flyttet høyere opp i banen og gjør livet surt for Brann-stopperne, uten at det resulterer i scoring umiddelbart.

Etter 78 minutter er det Mimmi Löfwenius som utligner! Målet kommer etter et bra hjørnespark av Selma Pettersen, keeper Mikalsen går ut får å fange ballen men den sklir ut av henda hennes, deretter blir det klabb og babb før Mimmi får pirket ballen over linja.

Etter dette følger et massivt Vålerenga-trykk, men vi klarer ikke å få ballen i mål. Det ender 1-1 og vi troner fortsatt øverst på tabellen med to seriekamper som gjenstår.