Nok en seier!

Vi dominerer LSK fra start til slutt.

Kampens første mulighet kommer etter Sævik drar seg forbi alt og alle og slår ballen ut i boksen. Hun finner ingen med en gang, men så får Tvedten ballen like ved 16-meteren. Skuddet blokkeres tidlig.

Vi brukte kun åtte minutter på å ta ledelsen.

Tvedten får en gyllen mulighet og benytter den godt! LSK-keeperen er langt ute fra strek når backen slår en stygg feilpasning. Tvedten er våken og snapper den opp og har selvfølgelig fått med seg keepersituasjonen. Hun chipper ballen elegant over henne og i nettet! Ligner veldig på scoringen hun hadde mot Arna-Bjørnar for en uke siden.

Etter 21 minutter setter vi ballen i mål for andre gang i dag, og det er Tennebø som plasserer den i lengste. Dommer mener at Bjelde sto i offside da hun slo inn til Tennebø, og den annuleres.

9 minutter senere skjer det samme igjen. Selma Pettersen setter ballen i mål fra distanse, men det ser ut som dommer dømmer offside på Sara Hørte som oppholder seg i rommet foran keeper.

Rett før pause får vi endelig doblet ledelsen uten at scoringen blir avblåst.

Tennebø får en fin ball i bakrom og det ser ut som keeper skal komme først på den så slakker først litt ned, men så ser hun at keeper rygger og da skrur hun opp farta og kommer først på den. Vingbacken er sikker alene med keeper og lirker ballen inn i lengste hjørnet.

I 2. omgang fortsetter vi dominansen og styrer banespillet fra start til slutt.

Sævik er nære etter vi kjører en fin overgang og Tvedten finner spissen sentralt i boks. Hun vender om og banker ballen i stolpen.

Emma Stølen Godø scorer etter 63 spilte minutter. Målet kommer etter et godt slått hjørnespark av Thomsen. Keeper forsøker å holde, men glipper ballen, da er Emma klar og tupper ballen over linja.

LSK Kvinner er i det gavmilde hjørnet i dag og scorer selvmål etter 79 minutter. Midtstopperen prøver å sentre ballen inn til keeper, men den triller i mål.

Flere mål ble det ikke og vi står nå med 17 seiere på 19 kamper i Toppserien!

Annonse fra Toppserien: