Mange spillere i aksjon mot Hammarby

De svenske seriemesterne vant 2-0.

Vålerenga startet med følgende lag: K: Enblom. Forsvar: Hørte - Kovacs - Pettersen. Midtbane: Tennebø - Brekken - Vickius - Heidarsdottir Angrep: Godø - Espås – Tvedten

I løpet av kampen kom Tompkins, Thorsnes, Bjelde, Thomsen, Sævik, Sandnes Olsen og Klech inn.

En jevnspilt kamp

Vi fikk en ganske rolig start på kampen der svenskene hadde mest ball, og vi lå kompakt uten å slippe til målsjanser het frem til det 23. minutt.

Scoringen kommer etter brudd på midtbanen. Deretter får Hammarby slått inn fra høyre, Hørte klinker ballen vekk, men treffer Kovacs, det gjør at ballen faller rett ned i beina til Blakstad som får avslutta upresset fra fem meter.

Like før pause får vi straffespark etter en hands innenfor 16-meteren. Tvedten tar straffesparket og setter den i stolpen.

I 2. omgang tar vi mer tak i banespillet og skaper med offensivt. Etter 62 minutter får Espås en stor sjanse etter Brekken vinner ballen høyt i banen og sender ballen ut til høyre, spissen får avsluttet fra 5-6 meter, men skuddet går dessverre midt på keeper.

I det 86. minutt dobler Hammarby ledelsen. Scoringen kommer etter et hjørnespark der Tompkins i mål bokser ballen inn i ryggen til Thomsen som står ved første stolpe, deretter triller ballen i mål.

Vår neste kamp spilles hjemme mot Rosenborg, fredag 9. august!