Toppseriekamp i fotball mellom Vålerenga og Arna/Bjørnar på Intility Arena i Oslo søndag 22. mai 2022. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

MÅLFEST MOT ARNA-BJØRNAR

Vålerenga scora hele 9 mål i søndagens kamp!

Det første kom etter bare 4 minutter. Janni Thomsen slår inn i boks og på bakre stolpe henger Elise Thorsnes og stanger ballen i mål! Nummer 2 kom etter 29 minutter, Dejana Stefanovic fyrer fra distanse, keeper avgir retur som Agnete Nielsen utnytter og setter sikkert i kassa.

Mål nummer 3 er et selvmål etter et innlegg fra danske Janni Thomsen. Deretter scorer Elise Thorsnes igjen, Rikke Nygard trer gjennom Thorsnes som gjør ingen feil alene med keeper. Thorsens fullfører sitt hatrick 6 minutter senere med en strålende heading. 5-0 til pause.

Andre omgang var svært lik den første med en haug av Vålerenga sjanser, og etter 61 minutter satt den. Innbytter Runa Lillegård løper fra alt og alle, første avslutning går på keeper, men returen setter hun enkelt i mål.

Rikke Nygard setter Vålerenga sitt syvende med en avslutning fra 13-14 meter kun 2 minutter senere, så var det Olaug Tvedten sin tur. Hun drar seg inn i feltet og avslutter i lengste, 3 mål på 4 minutter! Mål nummer 9 kommer i det nittiende minutt, Lillegård skyter, ballen går via en Arna-Bjørnar-spiller og havner i nettet.