the Toppserien league game between Lyn and Vålerenga at Ullevaal

KONTROLLERT SEIER OVER ARNA-BJØRNAR

Det var tid for revansje etter to kamper med poengdeling.

Kampens første (halv) sjanse skapes av Karina Sævik. Spissen dribler seg forbi tre spillere og får avsluttet, men skuddet blir blokkert. Ikke mange minutter senere prøver Arna-Bjørnar seg med et skudd fra distanse som har fin retning, men Ballisager står i veien. Etter dette ble det fullt Vålerenga-kjør!

Sævik skaper masse situasjoner ute på høyresiden, men ingen Vålerenga-spillere er på rett sted når leggene kommer.

Olaug Tvedten prøver seg fra distanse, men skuddet går over, ett minutt senere er det Rogic som er et uromoment i boks.

Janni Thomsen får en stor mulighet etter at Rogic tar med ballen ned mot linja og spiller 45* ut til Thomsen. Skuddet blir blokkert, men dansken fortsetter å prøve og får scoringen sin før pause.

Hun avslutter fra 16-meteren etter å ha plukket opp en svak klarering. Vingbacken klinker ballen ned i hjørnet til høyre for keeper!

Vår andre kommer på overtid av 1. omgang. Klabb og babb i feltet etter hjørnespark. Ballen kriges tilbake av Ballisager før den treffer Rogic og havner hos Sigurdardottir som pirker ballen over linja!

2. omgang forsetter slik den første sluttet, vi går rett i angrep og det tar ikke lang tid før vi får nok en scoring! Olaug Tvedten blir spilt gjennom av Janni Thomsen og plasserer ballen lekkert i hjørnet! Noen minutter senere scorer vi igjen.

Bra forarbeid av Linn Vickius som drar av to spillere og trekker seg ned mot linja, hun spiller ut til Thea Bjelde som setter ballen i mål fra 10 meter.

Etter dette faller tempoet i kampen og Arna-Bjørnar får et trøstemål.

Vi vinner 4-1, neste kamp spilles allerede på onsdag. Da møter vi AaFK Fortuna hjemme i cupens 3. runde.