KONTROLLERT SEIER I NORD

Seksmålsseier over Porsanger.

Kun 2-3 grader og masse vind da lagene gikk ut på banen i kveld, heldigvis spilte Vålerenga-damene fotball som varmet!

Vi tar ledelsen etter fire minutter. Pechersky finter seg inn i boks fra sin venstreside, forsøker å slå 45* ut, ballen går via en Porsanger-spiller og i mål!

Rogic scorer vår andre, fin pasning av Pechersky og hun kan plassere ballen i mål fra kort hold! To mål på fem minutter.

Etter dette senket vi tempoet litt, men var allikevel klart best og alt foregikk på Porsanger sin banehalvdel.

Vi scorer ett til før pause: Janni Thomsen chipper ballen inn og Elizabeth Pechersky stupheader ballen i mål, hennes første for klubben!

I 2. omgang gjør vi noen bytter og Sævik trenger bare ett minutt på banen for å få scoringen sin! Tvedten spiller henne gjennom mellom stopper og back, Sævik gjør ingen feil alene med keeper.

Linn Vickius scorer vårt femte for kvelden. Først er det Ronja Arnesen som treffer metallet, returen ender opp hos Vickius som triller ballen inn i det åpne målet.

Scoring nummer seks er nok et selvmål fra Porsanger, spilleren er hardt presset av Sigirdardottir i boks og setter ballen i eget nett.

Vi vinner kontrollert og er klare for våre neste kamp som spilles allerede på lørdag, borte mot Lyn på Ullevaal Stadion!