KLUBBKOPPEN- IDRETTENS EGEN KAFFEKOPPAVTALE

Vil du ha gratis kaffe på alle arrangementer i regi av Vålerenga Fotball? Da må du skaffe deg Klubbkoppen!

Klubbkoppen er et nytt konsept som har til hensikt å redusere avfall på idrettsarrangementer, gi tilhørighet til klubben man tilhører og gi økonomisk gevinst til klubber. Kaffe er det mest solgte produktet på idrettsarrangementer, og serveres ofte i engangskopper. I løpet av et arrangement blir flere hundre kopper til søppel etter kun 10 minutter, og dette vil Klubbkoppen og Vålerenga Fotball gjøre noe med.

Klubbkoppen er din egen, sammenleggbare, kopp som gir gratis kaffe på arrangementer i regi av din klubb. Kjøper du koppen av Vålerenga Fotball får du gratis kaffe på Toppseriekamper og kamper i OBOS ligaen på Intility Arena, og på samtlige barne- og ungdomscuper. Ved å bruke Klubbkoppen bidrar du til færre engangskopper og dermed mindre avfall.

Klubbkoppen er selvsagt til salgs på cuper og i kioskene på kampdag.

– Klubbkoppen er et morsomt, spennende og bærekraftig konsept, som vi gleder oss til å test ut. I tillegg til å være et bærekraftig alternativ til alle pappkoppene på stadion og på cuper, er dette noe som skaper tilhørighet til egen klubb. Når medlemmer, foresatte og supportere i tillegg får gratis kaffe på samtlige arrangementer i regi av Vålerenga Fotball, har vi stor tro på at Klubbkoppen blir godt tatt imot, forteller Karine i Vålerenga Fotball.

Les mer om klubbkoppen her

Annonse fra Toppserien:
Publisert: 15.02.2024, oppdatert: 02.04.2024
Skrevet av: VÅLERENGA FOTBALL