Klare for semifinale i NM!

Vi vinner overlegent på Nadderud.

Det var Stabæk som tok ledelsen etter bare tre minutter. Scoringen kom etter et innlegg som gikk over to av tre midtstoppere, og ved bakerste stolpe kom en Stabæk-spiller som fikk lirket ballen inn bak Enblom.

Vålerenga ristet av seg «sjokkåpningen» ganske raskt. Særlig på høyresiden med Thomsen og Godø så vi farlige ut, og kom til 3-4 avslutninger fra rundt 16-meteren i løpet av det første kvarteret.

Etter 16 minutter kom utligningen! Først kom vi til innlegg fra høyre, Sævik kastet seg inn og stresset keeper som slo ballen ut i feltet. Rett innenfor 16 kom Vickius og klinket til, og ballen endte opp i beina til Bjelde som plasserte ballen enkelt i mål.

Like før pause tok vi ledelsen. Thomsen spilte Sævik i bakrom, som fikk avsluttet fra skrått hold. Keeper reddet, men Tvedten plukket opp returen og satt ballen i kassa.

I 2. omgang økte vi ledelsen rett etter pause og det var kapteinen som gjorde det! Bra forarbeid av Sævik som til slutt spilte 45 grader ut til Thomsen. Dansken avsluttet, men skuddet ble blokkert, så fanget hun opp ballen igjen og plasserte den i lengste med venstra.

Etter 66 minutter kom scoring nummer fire etter et flott innlegg av Sædis Heidarsdottir, og inne i boksen var det ikke overraskende Emma Stølen Godø som ruvet høyest og stanget ballen i mål.

Etter 74 minutter scora Janni Thomsen sitt andre! Igjen var det strålende forarbeid av Sævik i forkant som tok med midtstopperne på en skikkelig løpetur, deretter spilte hun ballen ut til Thomsen som plasserte ballen med venstrefoten igjen.

Det ender 1-5 på Nadderud, vi er klare for semifinale og hvem vi møter får vi vite etter de andre kvartfinalene spilles i morgen.