Karina Sævik ut 2027

Angrepsspilleren forlenger kontrakten med Vålerenga.

Karina Sævik, som ble kåret til årets spiller i Toppserien 2023, har store ambisjoner for fremtiden med Vålerenga.

- Ambisjonene for de neste årene er de samme som vi har hatt i år: vinne serien, vinne cupen og komme langt i Champions League. Så lenge jeg har vært her, har vi bygd litt og litt videre på det vi har jobbet med hvert år, så satser jeg på at vi også gjør det i fremtiden, forteller Sævik.

Hun forteller videre at hun er glad for å være en del av et sterkt lag med bra samhold.

- Tiden i Vålerenga så langt har vært veldig fin. Jeg ble godt tatt imot da jeg kom til klubben, og vi er en sammensveiset gjeng med mange gode spillere. Det er bra konkurranse på laget, og vi er en gjeng med mye konkurranseinstinkt, som jeg tror er mye av grunnen til at vi har gjort det så bra i år. Jeg setter stor pris på det samholdet vi har i gruppa, både på og utenfor banen.

- Det føles bra å ha signert. Jeg trives godt med laget, supporterne og byen. Jeg er glad for at det er bestemt at jeg skal være her tre år til, forteller Sævik

28-åringen, med en fortid i både Paris Saint-Germain og Wolfsburg, kom til klubben sommeren 2022 og fant seg raskt til rette i laget. I 2023 endte hun med 12 scoringer og fem målgivende pasninger i Toppserien og vant sitt første seriegull. Spissen, som står med imponerende 58 A-landskamper for Norge, har hatt en svært bra start på årets sesong og befinner seg per dags dato på delt førsteplass på toppscorerlista i serien med sine ni nettkjenninger.

Sportssjef Steinar Pedersen er naturligvis strålende fornøyd med å forlenge kontrakten til nøkkelspilleren.

- Dette er et supert signal for oss som klubb, og en veldig viktig re-signering. Klubben har høye ambisjoner, og Karina er en viktig bidragsyter i jakten på disse. Karina har over mange år levert på et svært høyt nivå og vi er glade for at hun ønsker å være med videre.

sæviksignerer.jpg

 

Annonse fra Toppserien: