Ikke vår dag på Kringsjå...

2-0 tap mot Lyn.

Det var en jevn start på omgangen og var rundt «50/50» i ballinnehav de første fem minuttene, deretter tok vi over banespillet, men vi var litt for unøyaktige på siste tredjedel i starten av kampen. Etter 11 minutter får vi vår første mulighet.

Olaug Tvedten fyrer en fantastisk suser fra 20 meter, keeper får en liten touch på den og den går via metallet og ut. Det får ikke dommer med seg og det blir utspark.

Omgangens største sjanse kommer etter 24 minutter. Fantastisk forarbeid av Espås som rykker forbi Lyn-forsvaret og får lagt inn mot bakerste stolpe, der kommer Thomsen og avslutter fra kort hold, men keeper står på rett sted og får avverget.

Lyn sin første avslutning kommer via et frispark i det 34. spilleminutt, men Enblom henger godt med og slår til hjørnespark!

Vi hadde i utgangspunktet full kontroll på kampen, men så går det sånn det ofte går når man ikke setter sjansene. Lyn scora på sin andre avslutning i kampen. Det er etter et presist innlegg og inne foran mål har midtstopper Skjelstad Jensen tatt turen opp og fra 11-12 meter stanger hun ballen kontant i nettet.

Vi starter 2. omgang dårlig og Lyn kommer til en ”100% sjanse” rett etter dommeren har blåst omgangen i gang, heldigvis er Enblom god på strek og gjør en feberredning!

Etter 55 minutter får vi en god mulighet. Vi ruller opp foran Lyn sin 16-meter, til slutt er det Tennebø som får avsluttet, men hun får ballen litt for langt foran seg og ikke nok trøkk i kula. Ett minutt senere dobler Lyn ledelsen etter et langskudd som går rett i krysset fra 25 meter.

Karina Sævik kommer inn etter 61 minutter og viser hvorfor hun ble kåret til årets spiller i fjor. Hun drar av en haug med spillere, finner Janni, hun slår inn og Elise Thorsnes venter på første stolpe. Spissen er svært nære ved å sette den i kassa, men keeper får en hånd på den.

Rett før fulltid treffer Sævik stolpen og Godø bommer på en kjempesjanse.

Det var ikke vår dag på Kringsjå og kampen ender 2-0.