Det ble seier på Lyn sin nye (midlertidige) hjemmebane lokalisert på Oslo Øst.

Vålerenga stilte med følgende lag:

Guro Pettersen – Malin Sunde, Stine B. Pedersen (K), Ingibjørg Sigurdardottir – Janni Thomsen, Rikke Nygard (Stine Brekken fra 70`), Dejana Stefanovic, Olaug Tvedten, Thea Bjelde (Ylinn Tennebø fra 79`) – Elise Thorsnes, Agnete Nielsen (Runa Lillegård fra 61´).

Referat hentet fra vglive.no:

Kampen på Grorud er ferdig og Vålerenga vinner fortjent 3-1 over Lyn. Vålerenga dominerte store deler av kampen, og var klart best i dagens kamp. Likevel så var det Lyn som litt ufortjent tok ledelsen 1-0 etter 30 minutter, da var det Aahjem som headet inn 1-0 til hjemmelaget.

Før dette hadde Vålerenga bommet på åpent mål og hatt to skudd i stolpen. Etter 42 minutter skulle det endelig lykkes for Vålerenga og Elise Thorsnes headet inn 1-1, det var også stillingen til pause.

Vålerenga skøyt ut av startblokkene i andre omgang og etter 48 minutter så scorte Thea Bjelde nydelig 2-1 til bortelaget. Ti minutter senere var det Janni Thomsen sin tur til å sette 3-1 etter et nydelig forarbeid av Rikke Nygard.

Etter dette kollapset Lyn litt og de slet med å komme seg inn igjen i kampen. Vålerenga var faktisk nærmere å øke ledelsen enn det Lyn var å redusere ledelsen.