GENERALPRØVE MOT NORRKÖPING

Lørdag kl. 12 spiller vi oppkjøringens siste treningskamp!

Kampen spilles på Intility Arena og strømmes via Direktesport.

Vi møter laget som endte på niende plass i Damallsvenskan, og vi har fri inngang via inngang 1.

UBESEIRET I OPPKJØRINGA

Vi starta sesongoppkjøringen med en 3×30 minutters kamp mot Lyn det oppgjøret endte 2-2 etter scoringer av Olaug Tvedten og Tuva Espås. Deretter møtte vi fjorårets seriemester i Sverige: Hammarby.

Kampen mot "Bajen"r en jevnspilt affære som til slutt endte 1-1 etter at Sædis Heidarsdottir utlignet på slutten av kampen.

For noen uker siden spilte vi mot Linköping, laget som endte kun tre poeng bak nevnte Hammarby sist sesong. Dette var en kamp vi dominerte gjennom samtlige 90 minutter og scora hele fem mål. Olaug Tvedten, Thea Bjelde, Janni Thomsen, Emma Godø og Karina Sævik scora målene.

Fredag 16. februar slo vi LSK Kvinner 2-1 etter mål av Emma Godø og Janni Thomsen.

Lørdag 2. mars møtte vi Fortuna Hjørring på Ekeberg. Det var en kamp vi dominerte stort og til slutt vant 0-1.