Fin seier over Arna-Bjørnar

Vi vinner 1-3 i Arna.

Det tok ikke lang tid før første scoringen kom, og det var Elise Thorsnes på spissplass som scora sitt andre for sesongen! 35-åringen blir spilt fint gjennom av Brekken og chipper ballen elegant over keeper.

Utenom scoringen kom ikke Vålerenga til alt for store muligheter det første kvarteret da vi var litt for unøyaktige i de avgjørende øyeblikkene. Det var Vålerenga-lag som allikevel har full kontroll på Arna idrettspark.

Etter dette tok vi intensiteten opp et hakk og både Thorsnes og Tvedten traff metallet.I tillegg var Sævik svært nære alene med keeper, men avslutningen blir vanskelig da den kommer fra svært skrått hold.

Kampens største mulighet som ikke resulterer i scoring, er det Tilde Lindwall som får. Svensken får avsluttet upressa fra 6 meter! Hun skyter i det hjørnet keeper kommer fra, og sisteskansen klarer å la beina henge igjen og får avverget.

AB var også farlige ved en anledning, men da er Tompkins svært god når AB-spissen komemr alene med keeper.

I andre omgang gjør vi to bytter og en av de som kommer inn er Tuva Espås. Røa-jenta trenger bare 25 sekunder på banen for å score! Fint innlegg av Thomsen som gjør at spissen kan sette breisida til og kontrollere ballen i netter fra 6-7 meter.

Etter 73 minutter får AB en redusering. Scoringen kommer etter at vi tilsynelatende blir ryggende litt for lenge som gjør at Sælen til slutt får avsluttet fra 16, skuddet går i krysset, via tverra og i mål.

Det skulle ikke være spennende alt for lenge! To minutter senere er det Iselin Sandnes Olsen som slår en 40-meter lang pasning i bakrom og der kommer Janni Thomsen stormende og gjør ingen feil alene med keeper!

Etter dette var både Mariela Bingen og Tuva Espås nære ved å øke ledelsen, men det ble ikke flere scoringer.