Toppseriekamp i fotball mellom Vålerenga og Rosenborg på Intility Arena søndag 2. oktober 2022. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

BORTEKAMP MOT ROSENBORG

Det har gått drøye to uker siden lagene sist møttes, og på lørdag er det tid for et nytt spennende oppgjør mot laget fra Trondheim.

Forrige kamp endte med en overbevisende 2-0 seier der Elise Thorsnes ikke bare ble tomålsscorer, men også historisk etter å ha satt sitt mål nummer 200 i Toppserien.

Vi startet topp-4 sluttspillet med et knepet tap mot Brann, før vi knuste Stabæk med hele fem (!) mål i den påfølgende kampen, deretter slo vi som nevnt Rosenborg hjemme.

Etter en utfordrende periode i sommer, har laget begynt å få betalt for alt det harde arbeidet de har lagt inn over en lenger periode, og hovedtrener Nils Lexerød er offensiv før lørdagens «returoppgjør»:

I første omgang mot Rosenborg sist lar vi dem ha ballen litt for mye og vi ble spilt lave, i 2. omgang klarer vi å flytte spillet mer over på deres banehalvdel. Vi fikk et bra resultat, men jeg vet vi har mer å gå på. Vi skal gå ut å spille en positiv og offensiv fotball som vi alltid ønsker å gjøre, forteller Nils.

Kampstart er 15:00, og du kan følge med på direktesport.no