Toppseriekamp i fotball mellom Røa og Vålerenga på Røa kunstgress lørdag 1. april 2023. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

BORTEKAMP MOT ÅSANE

På lørdag møter vi nok et lag fra Bergen.

Kampstart kl. 15.00.

Nyopprykkede Åsane fikk et tøft møte med Toppserien i første serierunde. På fem minutter i første omgang slapp Åsane inn tre mål og fikk en spiller utvist.

I andre runde tapte de 3-2 mot Brann, etter å ha ledet kampen to ganger. Deretter slo til Arna-Bjørnar 2-0, før de tapte 3-0 mot Rosenborg, og gikk på et 1-0 tap mot Stabæk.

Laget fra utkanten av Bergen står med 3 poeng, som resulterer i en foreløpig niende plass på tabellen.

Vi topper tabellen, og går inn i oppgjøret med masse selvtillit etter sist helgs strålende seier over Brann.