Bra trøkk på tribunen ved innmars. Foto: Vålerenga Fotball

SEIER OVER LYN!

Storseier over byrivalen.

Det startet ganske rolig de første minuttene, vi kom til kampens første mulighet etter 8 minutter. Tvedten spiller gjennom Rogic fint på venstresiden. Sistnevnte slår så et lavt innlegg mot Sævik inne i boksen, men gjestene får ryddet unna. Deretter er det Lyn sin tur.

Lyn-spissen kommer alene med Guro Pettersen, hun prøver å runde keeper, men Guro lar seg inne lure og får slått ballen ut til corner.

Noen minutter senere kommer vi til en stor sjanse. Sævik spiller gjennom Olaug i bakrom, hun prøver seg på et skudd/innlegg mot bakerste stolpe som blir blokkert av en Lyn-spiller i siste liten!

En ganske tam førsteomgang. Lyn forsvarer seg i 5-4-1 og er raske i kontringsfasen mens vi stanger mot etablert. I 2. omgang skulle scoringene komme.

Karina Sævik blir skvist mellom to stoppere og får straffespark få minutter ut i omgangen. Hun tar det selv og setter`n sikkert i hjørnet.

Vi dobler ledelsen etter at Lyn sin keeper setter ballen i eget mål som følge av et bra slått hjørnespark av Tomter.

3-0 scoringen er av det vakre slaget. Bjelde blir felt rett før hun spiller til Sævik, dommer gir fordel og Sævik avanserer oppover i banen før hun spiller ut til høyre. Der står Felicia Rogic, hun plasserer ballen på et touch helt oppe i vinkelen!

I det 82` minutt gjør toppscorer Sævik det igjen! Hun vinner ballen, tar den med innenfor 16-metern og smeller ballen lavt inn i nærmeste! Velplassert og hardt!

Kampen ender 4-0, neste hjemmekamp spilles lørdag 27. mai mot Rosenborg. Til denne kampen hadde vi solgt 917 billetter, vil du bli med på moroa?