3 POENG MOT AVALDSNES!

Vi startet kampen bra.

Alt foregikk på Avaldsnes sin banehalvdel og vi kombinerer fint utenfor deres 16-meter. Det var mye nesten i denne omgangen.

Vi får en ganske bra overgang der Löfwenius kunne blitt spilt på blank holdt, dessverre tar det litt for lang tid før pasningen kommer. Vi har kommer til flere avslutninger fra distanse uten å ha satt keeper på de store prøvene. Avaldsnes ligger dypt og er vanskelig å trenge gjennom.

Scoringen kom like før pause.

Löfwenius spiller først en lang ball mot Arnesen som er nede å henter ved cornerflagget, hun spiller Tvedten som tar med seg ballen mot hjørnet av 16-meteren, deretter slår hun en fin pasning ut til Brekken som vår plassert ballen i lengste!

I 2. omgang fortsetter vi å dominere. Sævik, Löfwenius, Tvedten, Brekken og innbytter Selma Pettersen kommer alle til gode avslutningsmuligheter men skuddene blir enten blokkert eller reddet av keeper.

Sævik forsøker seg på et langskudd fra 25-30 meter. Ballen går i tverrliggeren og ut. Vi får også et annulert mål for offside.

Det blir ikke flere scoringer og vi vinner 1-0.