Toppseriekamp i fotball mellom Vålerenga og Røa på Intility Arena i Oslo søndag 3. april 2022. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

SEIER OVER RØA

Røa sto på motsatt banehalvdel da tredje runde i Toppserien ble sparket i gang.

Røa var aggressive fra start og presset med høy intensitet som gjorde det vanskelig for Vålerenga å finne rytmen. Etter 7 minutter hadde Røa et skudd i stolpen, to minutter senere skulle nok Vålerenga hatt et straffespark da Thea Bjelde ble felt innenfor Røas 16-meter.

Vi får et mål annullert for offside, og Thorsnes har en god sjanse før ballen endelig sitter i nettet. Etter et frispark så faller ballen ned til Agnete Nielsen som spiller ut til Rikke Nygard, som curler ballen lekkert opp i hjørnet.

Andre omgang begynner med en stor Vålerenga sjanse. Vi kontrer med Agnete Nielsen og Janni Thomsen, sistnevnte havner alene med keeper men ballen går dessverre midt på må og keeperen redder. 3 minutter senere så sitter den i kassa! Thea Bjelde skyter, keeper avgir retur og Nielsen triller den inn på tilnærmet blankt mål. Mål nummer tre kommer etter flott spill der Agnete Nielsen trer gjennom Runa Lillegård som kontrollert legger den forbi keeper. Lillegårds første offisielle mål i kongeblått. Det ender 3-0 på Intility Arena.